sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Hyppyjä Ellillä


Tämä postaus mun piti kirjoittaa jo melkein viikko sitten, mutta mitenäs siinä taas kävi...? No, mutta yritän nyt muistella jotain viime viikonlopun hyppelöistä. Olin silloin siis Matildalla. Lauantaina Ellille laitettiin uusi kenkä ja vähän paikka-ainetta kavioon, siitä oli meinaan lohjennut aika reilun kokoinen pala. Nämä kuvat on siis sunnuntailta.

Hyppäsin Ellillä vaan tuommoisia pieniä, kun se on kumminkin jo 21, ja kenggittäjä antoi ohjeeksi ottaa lähipäivinä ihan rauhallisesti.
 Varsinkaan aluksi en saanut laukkaa oikein pyörimään kunnolla, ja poni tuntui vähän vetelältä. Ongelmana oli silloin tällöin vauhdin hidastuminen esteen jälkeen. Ellillä on sellainen vähän "paha tapa", että se meinaa pudottaa raville esteen jälkeen. Pitäisi vaan aina muistaa ratsastaa reippaasti eteen että se jatkaa matkaansa :D Hypyt oli kuitenkin ihan onnistuneita, ja niistä jäi hyvä fiilis. 


Postauksen kuvat on Matildan ottamia, lukuun ottamatta viittä viimeistä. Näistä kuvista tuli ainakin mun mielestä kivan syksyisiä, mitä te pidätte?


Matildakin otti Ellillä pari hyppyä. (Älkää ihmetelkö noita juoksuhousuja, ne liittyy meidän tallielokuvan jatko-osaan :D) Kuinka moni on jo nähnyt ekan osan? Mitä tykkäsitte siitä? Jatkoa on luvassa tänä syksynä.


Blogille on nykyään myös oma instagram; possun_tiimi. Päivitellään sinne aika ahkerasti kuvia, menkää ihmeessä seuraamaan! :)

3 kommenttia :