perjantai 24. lokakuuta 2014

Lokakuun suosikit

JH Collectionin toppaliivi
 
 
Yksi tämän kuun suosikeistani on tämä Hööksistä ostettu JH Collectionin toppaliivi. Liivin hupussa on karvareunus, ja edessä tuo JH Collectionin logo. Oon käyttänyt tätä nyt muutaman kerran tallilla ja koulussa, mutta nyt alkaa olla jo liian kylmät kelit; käsivarret meinaa jäätyä, vaikka muuten liivi olisikin ihanan lämmin.
 
 
JH Collectionin pipo
 
 
Tämä tummansininen pipo on siis saman värinen kuin tuo toppaliivi, joten sopiikin sen kanssa hyvin yhteen. Bongasin tämän Hööksin alennuskorista, ja on ollut kyllä hintansa arvoinen; nimittäin tosi lämmin. Pipossa on iso tupsu, ja edessä tuommoinen koriste. Sisäpuolella on fleecevuori.
 
 
Punaiset ratsastushousut
 
 
Nämä punaiset ratsastushousut ovat myös Hööksistä. Tuo väri on mun mielestä ihan kiva, tuo vähä piristystä harmaisiin syysiltoihin. Ainoa miinus on se, että näissä on pelkät polvipaikat. Kokopaikat olisi tietty kivemmat, mutta kyllä noillakin pärjäilee. :D
 
 
Lukijoiden suosikit
 
Lokakuun suosituin postaus oli "Hyppyjä Ellillä", toiseksi suosituin Matildan kirjoittama "Takaisin blogiin!", ja kolmantena mun kuvaama My Day.
 
Pistäkäähän kommenttia tulemaan, mitä tykkäsitte tämmöisestä suosikitpostauksesta. Haluaisitteko jatkossa lisää näitä? Kuvien vai videon muodossa? Mukavaa viikonloppua kakille! :)
 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti