torstai 23. lokakuuta 2014

Sekalaisia

 
 
Moi! Tähän postaukseen on tulossa nyt vähän tekstiä yhdestä sun toisesta jutusta, ja vähän kuviakin. Toivottavasti tästä ei nyt tule kuitenkaan liian sekava... :D Postausta kuvittavat siis jo vähän vanhemmat kuvat laamoista.
 


Matilda teki taas uuden bannerin, mistä mä ainakin tykkäsin tosi paljon! Entäs te? Ja ulkoasukin vähän muuttui syksyisämmäksi...
 


 
Kuinka moni on nähnyt meidän tallielokuvan Taistelu Goldiesta osa ykkösen? Mitä tykkäsitte siitä? Oon nyt laiska enkä jaksa laittaa teille linkkiä, mutta sen löytää helposti You Tubesta Matildan kanavalta, tai blogista "Tallielokuva" nimisestä posauksesta. Käykää ihmeessä katsomassa jos ette ole vielä nähneet. Ollaan nyt koko syksy suunniteltu jatko-osaa, ja kuvattukin jo pari kohtausta, tosin huonoin tuloksin... Tänään saatiin kuitenkin muutama hyvä idea, joita koitetaan sitten tulevina viikonloppuina toteutella...

Edelleen kaipailisin niitä kysymyksiä sinne kysymyspostaukseen, ja niitä voi jättää toki tämänkin postauksen kommenttiboxiin.
 

"Mikäs ihmeen kapistus tää on?"


Viimeaikoina mulle on kerääntynyt paljon postaus intoa ja ideoita, kunhan vaan kerkeän toteutella niitä... Oonkin nyt ottanut tavoitteeksi postailla joka toinen päivä, ja aika hyvin oonkin tossa tavoitteessa pysynyt. Eikä aina ole tullut vaan niitä pelkkiä kuvia, vaan välillä oon myös vähän kirjoitellutkin jotain! :D Ehkä tää mun postailu on mennyt pikkusen parempaan suuntaan? Kuvailin syyslomalla muuten My Dayn, jonka sain eilen muokattua. Katsotaan nyt sitten milloin julkaisen sen...?


Haluaisitteko lähiaikoina linkkaa blogisi - postauksen? Puhelinkuvapostaus? Lokakuun suosikit? Ehdotelkaa!
 

Ehkä yks maailman söpöimmistä otuksista? :D <3Mitä pidit? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti