torstai 23. lokakuuta 2014

Väsyneenä ei kannata kirjoittaa

Eilen mun piti leipoa American cookieita, mutta kaskummaa, kun olin saanut tarvikkeet kasattua pöydälle, huomaan, että kananmuna puuttuu... Etin sitä katalaa kennoa kissojen ja koirien kanssa, tietenkin ilman tuloksia. Katoin jopa astiakaappeihin, mutta ei tärpännyt.Siihen tyssäs mun leipurointi. Illalla äiti tuli kotiin, ja ilmotti, että ne on mikron päällä... Vähänkö harmitti, mun kun piti kuvata video siittä leipomisesta.
   No, ei turhaan lannistuta; aamulla seitsemän aikoihin aloin leipomaan niitä keksejäni, mutten viittinyt aamulla alkaa kuvaamaan, sillä näytän just heränneenä ihan menninkäiseltä xd. Napsin siis muutamat kuvat, mutta kun pääsin toiseen pellilliseen paistossa, alko migreeni... En kerennyt lataamaan sitten tänään kuvia koneelle, mutta kuvat tulee sitten huomenna (tai ylihuomenna) kuvapostauksen seassa, ja voin laittaa reseptinkin mukaan.

Tänään soiteltiin myös Lyden kanssa, ja se tulee meille halloweenina. Sovittiin, että kuvataan Taistelu Goldiesta osa 2 sitten kun on lunta, ja juoni on jo selvä. Kuvattiin jo se melkein valmiiksi syyskuussa, mutta juoneen tuli muutosta sen verran, että tarvitaan lunta, joten taltioidaan koko juttu uudestaan talvella.

Sitten vielä sen verran, että kuvasin tänään iltatalli videopostauksen, mutta epäilen syvästi, että se on niin järkyttävä laatuinen (oli pimeetä) että en tiedä voinko julkasta sitä :´DEi kommentteja :

Lähetä kommentti