torstai 6. marraskuuta 2014

Ilolan estekisat 1.11

Moi! Vielä olisi luvassa ainakin kaksi kisapostausta viime lauantain kisoista, nimittäin vähän kuvia ja videopostaus. Hirveän paljon en ehtinyt siellä kuvailla, kun menin itse yhden luokan ja auttelin Matildaa ponien verkkaamisessa. Kisoissa oli osallistujia vain kahteen luokkaan, eikä muutenkaan oltaisi voitu jäädä enää pidemmäksi aikaa katselemaan muiden ratoja kun piti kiirehtiä takaisin Ellin luo, se nimittäin on lievästi sanottuna läheisriippuvainen Kepsusta... Mutta joo, mennään pidemmittä puheitta niiden kuvien pariin.


















Kuvia ei nyt ollut kovinkaan paljoa ja niiden laatu vähän kärsi, sillä kisoissa alkoi loppua kohti olla jo pikkuisen hämärää. En tiedä olisiko näitä jotenkin muokkaamalla saanut paremmiksi...? Millaiset asetukset teillä on kameroissa kun on hämärää? Entä olisiko jollakulla vinkkejä maneesikuvien suhteen?

Jos ratsastat jossakin kuvassa tai siinä on hevosesi, tai muuten vaan haluat kuvan kysy sitä tämän postauksen kommenttiboxissa tai sähköpostilla (lydia.kovero@gmail.com). Älä kuitenkaan kopioi ilman lupaa! :)

1 kommentti :

  1. Kappas, ollaan ponin kanssa päästy edustamaan :D

    http://breathingbymyself.blogspot.fi/

    VastaaPoista