sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ja me oltais voitu selvitä siitä radasta jopa kunnialla...

...jos mä en olis hypänny väärää estettä. Mutta kerron nyt kuitenkin kaiken ihan alusta saakka. Lauantaina joskus puoli yhden aikoihin meidän oli tarkoitus mennä Matildan kanssa puunailemaan Kepsu kisakuntoon. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, nimittäin syötiin vähän myöhemmin, ja lisäksi toisen meistä piti lähteä auttamaan kopin hakemissa. No, päätettiin sitten että Matilda lähtee hakemaan koppia Minnan kanssa ja mä jään puunailemaan Kepsua. Ponin harjauksessa piti pitää vähän kiirettä, jotta voitaisiin laittaa poni koppiin ihan rauhassa. Avattiin sitten lastaussilta ja huomattiin että kopista puuttuu väliseinä. Ensimmäinen ajatus oli että no niin, kiva, ei voida lähteä kisoihin ollenkaan. Todettiin kuitenkin että kyllä se Kepa sielä pystyssä pysyy ilman väliseinääkin kun ajetaan vaan tarpeeksi hiljaa.



Kisapaikalla heitettiin ponille satula selkään ja lähdin verkkailemaan. Ja enkös mä huomannutkin vasta kentällä että ponilta puuttuu toinen jalustin. No, lähdin kuitenkin jo kävelemään kenttää ympäri ja ajattelin että kyllä sieltä kohta varmaan tulee Minna tai Matilda käymään ja tuo meille toisen jalustimen. Mutta turha toivo. Lähdin sitten taluttamaan ponia takaisin autolle, ja siellä törmäsin Minnaan joka onneksi löysi toisen jalustimen autosta. Ja ei kun takaisin verkkailemaan! Poni oli laiskalla päällä, eikä paikatkaan oikein osunut esteille. Meidän verkasta eikä radasta olen nyt valitettavasti kuvia tai videota, mutta toivottavasti se ei teitä paljoa haittaa.

Rata meni ihan ok:sti lukuun ottamatta viimeistä estettä, jonka ohi me mentiin ihan tarkotuksella ja hypättiin väärä este. Ensin mua rupes harmittaan hirveesti että menin möhliin vikan esteen kanssa, enkä opetellut rataa tarpeeksi hyvin. Loppujen lopuksi olin rataan kuitenkin tyytyväinen, vaikka meidät hylättiinkin. Poni oli reipas, ja teki hyviä hyppyjä. Seuraavissa kisoissa sitten vaan pitää opetella rata paremmin. Kepsu oli kuitenkin ihan super, joten huippu kiva kisapäivä! <3

Kepsusta ja Hansusta tuli heti parhaan kaverit :D

 
Myöhemmin on luvassa vielä kisavideopostaus ja vähän kuvia joita kerkesin aina välillä napsimaan.
 


1 kommentti :

  1. Hei nyt on teksteissä ja kuvissa tapahtumia kerrakseen!

    VastaaPoista