sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Millainen on hyvä blogi?

Niin, millainen se on? Mun mielestä hyvästä blogista täytyy löytyä paljon hyvälaatuisia kuvia, tekstin tulee olla asiallista muttei tappavan tylsää, vaan sopivan vivahteikasta. Jos käyttää hymiöitä liikaa, postauksien lukeminen on hankalaa kun tekstiä ei meinaa hymiöiden seasta löytää ollenkaan ja kieltämättä sata äksdeedeetä näyttää todella tyhmältä... (katso alempi kuva)
Tämmösiä postauksia en ihan suosittele ;D
                                    




 
Selkeä ja huolella tehty banneri, sekä ulkoasu joka ei hypi silmille on suuri osa blogia, ja antaa ensivaikutelman lukijalle. Mä en ainakaan jää yleensä lukemaan blogia joka on ihan hutaisten tehty, sillä silloin tekstikään ei voi olla kauheen ajan kanssa kirjoitettua. Jos tausta on kirkkaan oranssi ja teksti neon vihreetä, voi tekstien lukeminen olla aika hankalaa. Kun teksti eroittuu selkeästi taustasta, se helpottaa lukemista huomattavasti.

 
 
Riittävän usein postauksia. Harva liittyy blogiin lukijaksi, jos postauksia tulee kerran kahdessa kuukaudessa ja nekin tälläisiä: "moiikkaa en oo kuollu mut tulin vaa kertoo et mun blogi on ollu hiljanen kosk ennoo kerenny kirjottaa. Eiikai mul sit muuta, nähään seuraavassa postauksessa!" 


Huoh, nää mun postaukset 2013 oli kyllä aika pohjanoteerauksia...XD

Mitä piditte postauksesta?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti