lauantai 15. marraskuuta 2014

Viikon blogihaaste - Harrastusanalyysi

Moikka! Minäkin ajattelin nyt toteuttaa tämän viikon blogihaasteen jonka löysin Kaktun blogista. Uuden blogiportaalin, Blogitallin jäsenet kirjoittavat kerran viikossa viikon blogihaasteen jonka lukijat voivat sitten toteuttaa. Tosi kiva tämä Blogitalli juttu, ja nämä viikon blogihaasteet! Mahtavaa jos meidänkin blogi joskus kuuluisi tuohon! :D Kiva kun saa vähän lisää ideoita omaan bloggaamiseen. Toteuttelenkin näitä blogihaasteita varmaan aina kun vaan sattuu kohdalle sopiva aihe. Tässä on linkki Kaktun postaukseen, sieltä löytyy ohjeet. Mukaan piti haastaa kolme bloggaajaa, joten haastan Miinan, Nellan ja Eevan. No mutta mennään sitten itse asiaan, toivottavasti tykkäätte! :)

Mitä minä harrastan?

Ratsastusta. Ratsastusta ja hevostelua. Menin ensimmäiselle ratsastustunilleni 6 vuotiaana, syksyllä 2008. Pari vuotta kävin talutustunneilla (joilla sai kyllä mennä ilman taluttajaakin), ja siirryin sitten edistyneempien ryhmään. Ja siellä minä ratsastan edelleenkin, eikä kyllästytä!
Miksi minä harrastan?

Miksi minä harrastan? Niin, hyvä kysymys. Mikä siinä on niin viehättävää nousta kerta toisensa jälkeen satulaan? Kiertää kenttää säässä kuin säässä kyllästymättä? Harjata karva kiiltäväksi ja selvittää takkuinen häntä? Tai ihan vain istua tunti kausia karsinassa? Mikä siinä viehättää? Yksi sana riittää vastaukseksi. Hevonen.

Olen aina nauttinut enemmän pitkistä ja rentouttavista maastolenkeistä, ilman satulaa humputtelusta ja ennen kaikkea reippaista laukkapätkistä, kuin koulukiemuroiden vääntämisestä . Toki haluan myös kehittyä ratsastuksessa, mutta syy miksi sitä harrastan on yksinkertaisesti se että se on kivaa, rentouttavaa ja hauskaa tekemistä. Ja mikä parasta, saa nauttia noiden upeiden olentojen seurasta. Tärkeintä on se, että molemmat nauttivat siitä mitä tehdään, sekä hevonen että ratsastaja.


Miten harrastukseni käytännössä toteutuu?

Ratsastustunneilla joilla käyn kerran viikossa. Lisäksi vuokraan silloin tällöin jotakuta ponia ja käyn ratsastamassa. Käyn kerran viikossa auttelemassa ponituntien kanssa, jolloin tallilla vierähtää helposti pari kolme tuntia. Syksyisin ollaan myös vuokrailtu Bella-ponia, ja niin vuokrattiin tänäkin syksynä. Katsotaan tulisiko se vielä toisenkin kerran tänä syksynä...? ;) Ja Matildan kanssa tulee tietty aina heppailtua! :D Harrastukseni toteutuu siis monella eri tavalla.

Bella meillä syksyllä 2010.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti