perjantai 26. joulukuuta 2014

Hyvää Tapaninpäivää!

Moikka, ja hyvää Tapaninpäivää! Nyt on vihdoin joulukalenterista ja pahimmista jouluhössötyksistä täällä bloginkin puolella selvitty. Tai no, ei nyt sentään ihan. Vielä on nimittäin luvassa ainakin joululahjojen esittelyä...

 
Postausta kuvittavat tänään ja eilen räpsityt kuvat. Meille päin ainakin satoi juuri jouluaattona ihanasti paljon lunta, ja päästiin siis nauttimaan valkeasta joulusta!

 
Ajattelin kertoa nyt lyhyesti meidän joulunvietosta vaikka postaus onkin melko kuvapainoitteinen... Elikkäs, aattoaamuna heräsin kahdeksan maissa. En syönyt oikeastaan mitään aamupalaa, paitsi tietty joulukalenterin suklaan jos sitä nyt voi aamupalaksi kutsua :D Aamupäivällä tehtiin vielä vähän jouluvalmisteluja ja lisäiltiin taloon muutama joulukoriste. Sain myös kirjoitella ahkerasti joulukortteja joulupaketteihin sun muihin.
 

 
Päivällä meidät sitten "pakotettiin" taas kerran katsomaan joulurauhan julistusta tv:stä, no kaippa sen kerran vuodessa jaksaa katsoa. Sen jälkeen syötiin perinteiseen tapaan riisipuuroa.
 

 
Iltapäivällä vuorossa oli vielä piparin leipomista ja jouluaterian valmistelua, ja tietenkin laamojen kanssa touhuilua! Niillekin maistuivat hyvin piparit, varsinkin sokerikuorrutteiset!
 
 
Kun alkoi hämärtää siinä kolmen neljän maissa lähdettiin hautausmaalle. Meillä on aina tapana käydä jouluna muistamassa mummoja ja pappoja sekä muita sukulaisia siellä. Hautausmaalla on jouluisin niin kaunista kun kynttilät loistaa pimeässä...
 
 
Illalla sitten saunottiin, syötiin jouluateria ja avattiin lahjat.
 
Jaksoitteko lukea koko postauksen? Entä mitä pidette kuvista? Olisi kiva kuulla myös mielipiteitä joulukalenterista, mikä oli hyvää ja mikä huonoa?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti