sunnuntai 7. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 7

Laran päivä
 
Aamulla 8-9 maissa, riippuen siitä onko viikonloppu vai arkipäivä joku tulee jakamaan kaurat ja heittää meille heinät. Pomppaan ylös pehmeältä olkipatjalta, ehkä vielä vähän aamu-unisena. Menen äidin viereen syömään kaurojani jonka jälkeen on heinien vuoro. Ja sitten pitääkin jo käydä tankkaamassa vatsa pullolleen maitoa.
 
Aamupäivän aikana päästään yleensä ulos. Juoksentelen pitkin tarhaa semmoista vauhtia että huh huh! Jäisellä kelillä tosin pitää olla vähän varovaisempi ettei lennä nenälleen, se ei ollut meinaan tänään kaukana, tein meinaan sen verran jyrkkiä äkkikäännöksiä!
 
 
 
Vietän koko päivän ulkona puuhastellen. Lydia tulee melkein joka päivä kuvailemaan meitä, ja kamera on mun mielestä ihan hirveen kiinnostava kapistus! Sitä vaan ei saa nakerrella, joten joudun tyytymään takkiin ja kengännauhoihin...


 
Näin talvella sisälle mennään jo aikaisemmin, noin neljän maissa. Silloin odottelen jo portilla muiden kanssa. Sisälle päästyäni syön taas kaurat, ja ehkä maistelen vähän heiniäkin. Sitten on mukava kellahtaa äidin kainaloon ja herätä taas seuraavana aamuna uuteen päivään.
 
- Lara
 
Mitä pidit postauksesta?
 

2 kommenttia :

  1. Oli herkkää lukea Laran päivästä, sen elämä on ihan niin söpöä kuin se on itsekin! Lisää eläinolentojen kokemuksia - niiden mielestä meidän ihmisten touhut saattavat näyttää omituisilta! Siitä olisi kiva lukea!

    VastaaPoista