tiistai 30. joulukuuta 2014

Tonttuilua kerrakseen

Moi! Tänään saatte vähän aika sitten Florinista otettuja tonttuilu kuvia. Kuvat on vasta Tapaninpäivänä otettuja, ja tulevat siksi näin myöhäiseen ajankohtaan. Ensi jouluna pitää sitten vähän tsempata, että saadaan tonttuilukuvat jouluksi blogiin :D


Jotta Florinista saatiin tontun näköinen, puettiin se tonttulakkiin ja punaiseen huopaan. Tonttulakki sojottaa joissakin kuvissa vähän hassun näköisesti taakse päin, sillä se hieman häiritsi herraa aina silloin tällöin... Kuvia oteltiin ensivuoden joulukortteja varten, mutta saa nähdä päätyykö näistä yksikään joulukorttiin. Vielä on talvea jäljellä, ja ehtii kuvailla lisää.





Tämä vuosi on hurahtanut harvinaisen nopeasti. Olisin halunnut tehdä vuodesta jonkinlaisen tiivistelmäpostauksen, mutta en kerkeä sitä enää tekemään, eikä mulla ole edes järkkärillä otettuja kuvia kuin kesästä asti, sain nykyisen kamerani näet vasta silloin. No, ensi vuonna sitten uusi yritys!

Viime postauksessa taisin mainita teille joululahjojen esittelyvideosta. Olin kuvannut ja editoinut videon jo valmiiksi kun tajusin etten kehtaa julkaista sitä! Tältä vuodelta jäivät väliin siis myös joululahjojen esittelyt, mutta yritetään sitäkin ensi vuonna sitten uudestaan.


Kuvia ei ole numeroitu, mutta suosikkeja olisi silti kiva kuulla! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti