torstai 15. tammikuuta 2015

Avotaivutuksia

Moikka moi! Tänään ajattelin kirjoittaa teille postauksen eilisen koulutunnista, vaikka kuvia tai vidota ei nyt olekkaan. Menin Elwiksellä, mukavalla risteytysponi ruunalla. Meillä oli siis koulua ja tunnin aiheena oli avotaivutukset. Alkukäyntien jälkeen aloitettiin verkkailemalla kevyessä ravissa ja tehden maneesin pitkillä sivuille loivia kiemuroita. Otimme myös muutaman laukannoston kulmista. Elwiksellä oli ihanan tasainen laukka, ja saikin pitkästä aikaa kehuja istunnasta.

Alkuverkan jälkeen aloitettiin avotaivutukset tekemällä niitä käynnissä koko pitkä sivu. Elwis teki avot tosi kivasti käynnissä toiseen suuntaan, mutta toiseen suuntaan se oli vähän hankalampi. Lisättiin harjoitukseen pikku hiljaa mukaan myös laukannostot. Eli tehtiin ensin puolet pitkästä sivusta avotaivutusta jonka jälkeen nostettiin laukka ja tehtiin pääty-ympyrä. Muutettiin tehtävää vielä kerran niin, että käynti osuus tehtiin ravissa. Siinä kohtaa Elwis ei oikein olisi meinannut malttaa enää odottaa laukannostoja eikä kuunnellut niin hyvin apuja. Avotaivutukset ravissa meni siis vähän kohetamiseksi, mutta loppuverkan aikana sain onneksi takaisin hyvän fiiliksen.

Postaus jäi valitettavasti nyt vähän tylsäksi kun en saanut kuvaajaa tallille. Ensikerralla me hypätään, ehkäpä silloin joku tulisi heilumaan kameran kanssa maneesin laidalle...?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti