maanantai 26. tammikuuta 2015

Muutama ostos

Tänään lähdettiin heti koulun jälkeen kohti kauppakeskus Goodmania, josta tarttuikin mukaan muutama uusi juttu. Syötiin Goodmanissa, Mariossa myös ihanat kanasalaatit. Ajattelin nyt siis kirjoitella teille postauksen näistä ostoksista, vaikka niitä onkin vain muutama.


Cubuksen yöhousut
 
Nämä ruudulliset yöhousut tulivat tarpeeseen, koska edelliset ovat hukkuneet ties minne vaatekaapin perälle. Kaikki yöasut olivat 25% alennuksessa, joten en voinut vastustaa kiusausta ostaa näitä. Housut olisivat olleet normaalisti 16.95, mutta nyt niistä sai siis sen 25% alennusta.
 
 
 
Cubuksen pörrösukat
 
Tällaisia pörrösukkia onkin metsästetty jo jonkin aikaa kissojen ja koirien kanssa, ja nyt ne sitten vihdoin löytyivät Cubukselta! Ostin sukkia kolme paria, koska silloin sai yhdet ilmaiseksi. Väreiksi valitsin tosiaan valkoisen, pinkin ja tummansinisen. 
 

 
 
H&M:n huppari
 
Tämän sinisen hupparin ostin H&M:mästä. Hupparissa on tosiaankin valkoinen teksti ja kiristysnyörit, sekä edessä tasku. Sisäpuoli on ihanan pehmeästä ja lämpöisestä kankaasta. Hintaa hupparilla oli noin 25 e.
 
 
 
H&M:n T-paita
 
Tämä perus tummansininen T-paita on myös H&M:mästä. Näin paidan ihan sattumalta roikkumassa jossain vaaterekissä, ja totesin että tämähän tulee tarpeeseen kesällä ja sopii hyvin yhteen vaikkapa punaisten ratsastushousujen kanssa. Paidan hinta oli vain 4.99.
 

2 kommenttia :

  1. Näyttääpä ihanilta, värit ja melkein voi tuntea, miten pehmeät ovat sukat! Bellan viimekertainen viesti oli myös taas kiva, on se aika persoonallisuus! t. pirkko

    VastaaPoista