tiistai 6. tammikuuta 2015

Paukkupakkasia

Moikka! Olin joululoman viimeiset päivät Matildalla, ja siellä tuli kuvailtua aika paljon poneja. Tyhjennettiin kamera kuitenkin jo ennen mun kotiintuloa ratsastuskuvista ja videoista Matildan koneelle, joten laittelen nyt teille vaan näitä tarhailukuvia.





Ilmat on ollut viimepäivinä mitä mahtavimmat, jos ei oteta lukuun kylmyyttä. Tänäkin aamuna lämpömittari näytti -21 astetta pakkasta, joten kauaa ei voitu ratsastella. Sormet ja varpaat olivat nimittäin jäässä jo ennen kuin päästiin hevosen selkään, ja kaikki muut ruumiinosat vähintään silloin kun valuttiin sieltä alas. Huomenna mulla on estetunti, mutta silloin ilmojen pitäisi onneksi vähän lauhtua. Olisi kiva jos saisin jonkun kuvailemaan, niin tänne bloginkin puolelle saataisiin jonkin laista "todistusaineistoa".


Huomenna alkavat tosiaan koulut ainakin täällä päin. Saa nähdä jaksanko raahautua aamulla ollenkaan kouluun, no pakko jaksaa. Joulukalenterin jälkeen postaustahti on päässyt välillä vähän pitkäksi, mutta nythän on loma, joten kukapa sitä nyt jaksaisi blogijuttuja murehtia? Oikeasti olisi pitänyt varmaan tässä joululoman aikana kirjoitella postauksia valmiiksi luonnoksiin, mutta nyt siellä ei ole muuta kuin yksi keskeneräinen kuvapostaus. No, saa nähdä, ehkä me ryhdistäydytään blogin suhteen nyt kun koulutkin alkavat, ehkä ei. Millainen olisi teidän mielestä hyvä postaustahti/kuinka usein haluaisitte postauksia lukea? :)
 










 

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti