tiistai 3. helmikuuta 2015

Tammikuun suosikit

Punaiset ratsastushousut
Sain nämä joululahjaksi, ja tuli heti hyvään käyttöön. Ratsastushousuissa on nahkaiset kokopaikat, ja niistä onkin hyötyä, sillä ilman satulaa mennessä ei luiskahda pukeissa niin helposti kyydistä, kuin joillakin kangaspaikkaisilla housuilla! Hintaa näillä oli muistaakseni 80e (?), ja nämä on kokoa 150.



Happy rasberry selvitys-suihke
Sain tämän muistaakseni jo 2013 jouluna, mutta se jäi kaapin perälle. Löysin suihkeen sitten sieltä samaisesta kaapista jo jonkin aikaa sitten, ja tämä selvittää hiukset ihan älyttömän hyvin, mullakin meinaan menee hiukset välillä niin takkuun, että kestää muutaman tovin selvittää. Suosittelen tätä siis lämpimästi kaikille joilla on ongelmia takkujen kanssa! (ps. Toimii hyvin myös hevosen harjassa (;.. )

Puna valkoinen villapaita
Tämäkin tuli joululahjaksi, ja on ostettu New Yorkerista. Tästä tuli heti suosikki villapaitani, ja olenkin käyttänyt tätä ahkerasti koulussa ja kotona.


Ikean Flärdfull- tuoksukynttilä

Tässä on älyttömän hyvä tuoksu, purkki on kiva ja värikin silmää miellyttävä. Tämä tuoksuu appelssiiniltä ainakin mun nenään, en oo varma kuitenkaan että mikä tän olis tarkotus olla?
Kuvan kopioin ikean sivuilta, laiskuus nimittäin iski, enkä saanut motivoitua itseäni siirtämään kuvia koneelle...:D




Racing- pelletti
Tää taitaakin olla mun, Kepan suosikki! Tätä saan joka ilta desin, tietenkin kivennäisen kera ja  puurona. Maku on suoraan sanoen taivaallinen, ja tämähän on toooosi terveellistä, eikä lihota mua yhtään (okei, tästä en olisi ihan varma, mutta...).


Tästä tuli ehkä vähän tylsä tammikuun suosikit postaus, mutta varmaankin parempi kuin ei mitään. Ensi kuussa panostetaan ihan kunnolla suosikki postaukseen, ehkä tehään video?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti