perjantai 29. toukokuuta 2015

Täältä tullaan kesäloma!

Tänään se sitten vihdoin saapui, kauan kaivattu kesäloma! Viimeinen viikko koulussa on tuntunut ihan turhalta, sillä ollaan vaan katsottu elokuvia ja pelattu tietokoneilla :D No, parempi niin päin. Huomis aamuna pitäisi vielä hakea todistukset koululta, mutta se ei onneksi olekkaan kuin tunnin homma. Sitten loma voi ihan virallisesti alkaa.

Kahdelle ensimmäiselle viikolle mulla onkin jo suunnitelmia, nimittäin ratsastusleirien merkeissä. Menen leireille avustajaksi, en siis itse ratsastamaan. Loppukesän suunnitelmat onkin sitten vielä ihan auki. Särkänniemessä ja Lintsillä pitää tietenkin käydä, ja uimista on harrastettava aina kun vain sää suosii. Mulla jatkuvat ratsastustunnit vielä kesäkuun, ja heinäkuussa on taukoa. Jatkan sitten viimeistään elokuussa kun syyskausi alkaa. Tauon ajalle on kyllä muita suunnitelmia ratsastuksen suhteen, katsotaan tuleeko niistä postausta myöhemmin.

Nyt kuitenkin vielä muutama puhelinkuva tältä päivältä. Mulla olisi nyt myös uusia kuvia laamoista, mutta en jaksa siirtää niitä koneelle joten saatte tyytyä muutamaan puhelinkuvaan. Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on?




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti