torstai 25. kesäkuuta 2015

Kuulumisia ja kesäsuunnitelmia

Moikka! Tänään kirjoittelen teille vähän meidän kuulumisista ja kesäsuunnitelmista. Mitään erikoista ei ole oikeastaan viimeaikoina tapahtunut, mutta heinäkuulle on suunnitelmia niin laama- kuin hevospuolellakin.

Heinäkuun alkupuolella olisi suunnitemissa myös mennä laamojen kanssa erääseen tilaisuuteen joka järjestetään panssarimuseolla. En nyt ole ihan täysin perillä tästä jutusta, mutta ilmeisesti otettaisiin niille sinne aidat mukaan tai sitten ihan vaan talutellaan laamoja niitä ympäriinsä. Tapahtuma oli muistaakseni 4.7, ja siitä on mahdollisesti tulossa jonkinlaista materiaalia myös blogin puolelle.


Olen viimeaikoina käynyt muutaman kerran viikossa treenailemassa Fiia - shettistä. Se on ilmoitettu heinäkuussa järjestettävään kantakirjaukseen Tampereen raviradalle, ja menen siis sinne esittämään ponin kanssa askellajit jotta se voidaan kantakirjata. Laukannostot vaatii vielä aika paljon treeniä, mutta onneksi perustyöskentely on alkanut muuten sujumaan ihan hyvin.

Ratsastuskoululla hevoset lomailevat kesäkuun, joten mulla ei ole siis nyt tunteja.Varasin heinäkuun kahdelle ensimmäiselle maanantaille estetunnit. Saan ainakin toiselle niistä näillä näkymin kuvaajan mukaan, joten sieltä olisi sitten luvassa postausta. Tykkäättekö muuten että tunneilta on videomateriaalia, vai onko kuvat kivempia? Saa nähdä toimiiko mun ratsuna taas Helka, vai tällä kertaa joku muu. Helkasta puheen ollen, meillä tulee 28.7 puolivuotta yhdessä täyteen, saa nähdä yritänkö väkertää jonkinlaisen videon teille.


Muutaman kerran olen käynyt myös maastossa Riitun kanssa. Maastoilu on aina vaan kerta toisensa jälkeen kivaa vaihtelua perus ratsastuskoulu tunnelle, ja hevosetkin tykkää! Alla olevassa kuvassa minä ja Lippe lähdössä maastoon. Kuva on otettu jo muutama kuukausi sitten.


3 kommenttia :