keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Ted Nätterqvistin valkku

Oltiin sunnuntai ja maanantai Ted Nätterqvistin valkussa Valkeakoskella. Ted siis on ruotsalainen valmentaja, joka valmentaa mm. Ranskassa. Aloitettiin sunnuntaina aamulla 11.30. sileellä. Ensimmäinen tehtävä oli serpentiini ravissa, joka tehtiin sitten myöhemmin laukassa. Tehtävä meni ihan kohtuullisesti, tosin vasta sen jälkeen kun palauttelin muistiin mistä pitikään ratsastaa, tuntu kun joku olis yöllä lainannu mun aivoja ja unohtanut palauttaa ne. No, joka tapauksessa jakettiin sitten siittä tehtävästä eteenpäin, ja tehtiin kahdeksikkoa laukassa niin, että halkaisijalle tuli väistö. Taas tehtiin sama mutta laukassa. Salli ei osaa kovin hyvin väistää laukassa, joten se meni vähän tyyliin homma hanskassa ja hanskat hukassa. Vaikka ensimmäisen piti tosiaan olla sileetä, hypättiin jo sen loppuun pieni rata, ehkä 50-70cm.
     Välikäyntien jälkeen tosiaan mentiin sitä pikku rataa, ensin puomeina, sitten ihan esteinä. Muuta en voi sanoa kun että lujaa mentiin, ei hyvä. Sain vasta lopussa sen kunnolla hanskaan, ja kai se vika rata sitten ihan hyvin meni, ainakin jos oikein kuulin...
     Ekan tunnin jälkeen syötiin, oli vähän teoriaa esteväleistä englanniksi, ja siittä en ymmärtänyt puoliakaan. 15.30. alkoi puolentoista tunnin estetunti, joka oli yks elämäni parhaimmista.
Lämmiteltiin alkuun itsenäisesti, ja sen jälkeen harjoiteltiin rata menemällä laukassa se, mutta vaan niin että mentiin niiden esteiden ohi. Ei menty rataa kun jonain 90 cm, mutta se vika rata meni ihan yber hyvin! Videoita olisi ollut, mutta äiti oli valitettavasti kuvannut pelkkää taskun pohjaa... Ravailin ja kävelin sitten lopuksi, laitettiin kylmät kinttuihin, odotettiin 10 min ja nokka kohti kotia. Maanantaista en kirjoita, se meni nimittäin aika samoilla raiteilla kun sunnuntai.

                                  
                                                 Suosittelen kattoon tän ratapiirroksen isona...

1 kommentti :

  1. Kauheeta, teoriaa englanniksi :D Mä olisin ainakin ihan pihalla tuolla! Kiva postaus, mutta jonkinlaisia kuvia olisin kaivannut enemmän :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista