sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Jesaria kengässä

Heippa! En ookkaan pitkään aikaan postaillut, mutta päätin sitten raahautua koneen äärelle ja raapustella eilisten kisoista. Hypättiin Sallin kanssa siis 50 ja 70cm. Kun otettiin kisapaikalla ponia ulos autosta, mun ratsastussaappaiden vetoketju sano ittensä irti, ja repes ylhäältä alas asti. Luojan kiitos joltakin löyty jesaria, ja vedin sitä sitten muutaman kiekan saappaan ympäri...

 
 
Tässä kuvassa näkyykin toi supertyylikäs saapas kera jesarin.
 
Lämmittelyssä Salli oli jopa vähän hidas pohkeelle, mutta alko sitten lämpeneen kun muutamaan otteeseen hypättiin verkkaeste. Kun lähettiin ekalle radalle, oli mun fiilikset aika hyvät, ja radan jäkeen vielä paremmat. Hetken päästä meidät kutsuttiinkin palkintojen jakoon, ja poni sai suitsiinsa sinisen ruusukkeen!
 
 
 
Seuraavalla radalla, joka oli 70cm, lähdettiin suorittaan perusrataa ihan hyvin, mutta uusinnassa unohdin odottaa hyppyä ja lähdin "sukeltaan" Sallin kaulalle. Poni hoiti onneksi homman kotiin vaikka kuski roikkukin kyydissä kun riippuliitäjä ;) Taas päästiin palkintojen jakoon, ja kunniakierros laukattiin valkoinen ruusuke suitsissa!
 


 
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti