maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lomailua

Hupsista, edellisestä postauksesta on ehtinyt vierähtää jo viikko! Nyt on ollut koko ajan niin paljon kaikkea kivaa tekemistä ettei koneen ääreen ole kerennyt istahtamaan blogijuttujen merkeissä. Niinpä postauksen kirjoittaminen on siirtynyt päivä päivältä eteenpäin. Eikös sitä nyt voikin yhden päivän aina lykätä? ;)
Laamojakaan ei ole tullut paljoa viimeaikoina kuvailtua. Muistikortilta löytyi tällä kertaa ihan vaan muutama julkaisukelpoinen kuva. Parikin laamoihin liittyvää postausideaa olisi mielessä, katsotaan jos saisin jonkun toteutettua vaikka ensiviikolla.
Lauantaina auton nokka suunnattiin kohti Parolan panssarimuseota ja siellä järjestettävää tilaisuutta, jossa oli mukana muitakin Karvakavereiden edustajia, koiria ja kissoja. Oli pitkästä aikaa ihan hauskaa osallistua laamojen kanssa tuollaiseen tilaisuuteen, vaikka onhan se toki pidemmän päälle vähän rankkaa varsinkin eläimille. Mukaan lähti tällä kertaa Garzina, jonka kanssa homma toimi taas oikein hienosti. Valitettavasti kamera unohtui kotiin, ja voi vitsit että harmittikin. Olisi ollut kiva kertoa teille tapahtumasta vähän pidemmän kaavan ja kuvien kera. Ensikerralla sitten.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti