torstai 13. elokuuta 2015

Koulutreeni Helkalla

Eilen mulla oli koulutunti, ja äiti oli mukana kuvailemassa. Niimpä päätin nyt kirjoitella teille postausta aiheesta kun videomateriaaliakin löytyy. Tällä kertaa video on vähän pidempi, mutta toivottavasti jaksatte katsoa sen loppuun.

Tehtiin aluksi muutamia perusjuttuja käynnissä. Siirryttiin sitten tekemään kevyessä ravissa seuraavanlaista tehtävää; päätyihin tehtiin isot ympyrät ja pitkille sivuille 1-2 käyntiin siirtymistä. Helka oli ihan kivan reipas, mutta taipui alkuun melko huonosti. Ympyröiden loppuosa tuli myös helposti oikaistua. Seuraavana vuorossa oli laukkaaminen. Tultiin pitkätsivut käynnissä, nostettiin hieman ennen kulmaa laukka ja tehtiin päätyyn ympyrä. Tuli taas aika hyviä laukannostoja, niissä on kyllä tämän kevään ja kesän aikana tapahtunut kehitystä.

Hetken päästä jatkettiin tekemällä kolmikaarista kiemurauraa harjoitusravissa. Keskelle kaarta tehtiin käyntiinsiirtymiset, ja ne onnistuikin välillä ihan tosi hyvin. Kiemurauran jälkeen nostettiin keskeltä päätyä laukka, ja pitkä sivu oli tarkoitus mennä keskilaukkaa. Nostot oli välillä vähän jäljessä, eikä laukkaan tullut kovinkaan paljoa eroa. Vähän kuitenkin sain askelta pidennettyä, joka ei tosin näy videolla kovinkaan hyvin. Tein tehtävää toiseen suuntaan jalustinten kanssa ja toiseen ilman jalustimia, jonka tarkkasilmäisimmät ehkä videolta huomaakin.

Lopuksi työskenneltiin vielä hetki kevyessä ravissa ympyröitä tehden, ja poni tuntui tosi kivalta, mutta ehkä vähän väsähtäneeltä. Nyt päästän teidät kuitenkin katsomaan videota, josta toivottavasti saa vielä paremman käsityksen siitä millaisia tehtäviä tehtiin ja miten ne onnistui.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti