keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Blogihaaste

Päätin tarttua tähän haasteeseen, ja tällä kertaa taastan Lydian, sekä muut blogia lukevat.
Ohjeet löytyy osotteesta: lillivoitto.fi

                                                      INHOKIT

                                              Vesien vienti laitumelle
Kaikista hommista inhottavin on mun mielestäni vesien kanto laitumelle. Sitä vettä roiskuu jokapaikkaan, ja ne ämpärit painaa tuhottoman paljon, ja niskat on kipeenä koko loppupäivän. Tästä on tullut muutenkin vuoden aikana aika vastenmielinen homma.

                                                 Kulmatolppien laitto
Se vois muuten olla ihan kivaa, mutta kun oon aika lyhyt, en yltä kunnollä lyömään sillä lekalla, ja sitten ne tolpat jää heiluun, ja lopulta koko aitaus lyyhistyy kokoon, ja mun täytyy mennä pyytään joku laittaan ne paremmin.

                                                 Satulahuoneen siivous
Ennen se oli yks mun lempi puuhiani, mutta nyt siittä on tullu tosi vastenmielistä, kun tuntuu että se on ihan turhaa ajan tuhlausta, ja tavarat vaan siirtyy paikasta A paikkaan B.

                                                      LEMPPARIT

                                                Karsinoiden siivous
Jep, kuulostaa varmasti tosi hullulta, mutta munmielestä se on kamalan rentouttavaa, ja siinä näkee työnsä tuloksen. Monesti äitikin kysyy, että haluisinko, että se siivoo karsinat, mutta kieltäydyn lähes aina.

                                                  Kisavalmistelut
Ennen kisoja on aina se hieno fiilis, ja ne kisavalmistelut on tietty suurena osana sitä. On mahtava herätä aamulla, ja mennä letittään ponin harjaa, selvittään häntää ja sipasemassa viimeistä silusta saappaisiin, suitsiin ja satulaan.

                                               Hännän selvitys ja letitys
Kepalla on semmonen kiva häntä, että kun sen selvittää, se alkaa muuttua sellaseks ''aaltoilevan'' näköseks, ja rupee kiiltään. Sen selvityksen jälkeen siihen on tosi helppo saada semmonen siedettävä letti, vaikkei mikään huippuletittäjä oliskaan. Siihen ei mee paljoo aikaakaan, ja se vaan kuuluu mun lemppari puuhiin.

                            Tossa kuvassakin näkyy uuttevan hännänselvityksen tulos :D

1 kommentti :