lauantai 6. syyskuuta 2014

Kuulumisia




Moikka! Tämä blogi on ollut nyt hiljainen jo reilusti yli viikon, joten jonkinlaista postausta pitäisi alkaa väsäilemään... Elokuva työkalu temppuilee edelleen, saisipa sen nyt toimimaan niin onnistuisi videoidenkin muokkaaminen. Mulla nyt aika paljon uusia kuvia, mutta kuten sanoin, jotain muutakin pitäisi välillä keksiä. Onko teillä postausideoita? Haittaako että blogiin tulee usein kuvapostauksia?







Jotta tämä ei kuitenkaan olisi ihan yksitoikkoinen postaus, päätin muokata muutamaa kuvaa vähän enemmän ja tehdä pari kollaasia. Noita kuvia muokkasin ihan tarkoituksella aika paljon, mutta loppujen lopuksi ne ei mun silmää ainakaan miellytä. Päätin nyt kuitenkin laitta ne tähän.



































Ja valitettavasti koulut alkoi... Onko siitä jo peräti kolme viikkoa...? Loma olisi saanu jatkua pidempään, vaikka koko vuoden! :D Se tosin taitaa jäädä haaveeksi... Mutta hupsista, tämän postauksen tekoon on vierähtänyt jo yli kaksi tuntia, joten nyt voisi pikkuhiljaa sulkea koneen. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, heippa ja mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti