tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kisoissa Elviksellä

Moikka! Tänään olisi luvassa kisapostaus sunnuntain kisoista joissa menin ristikkoluokan Elviksellä. Kisat meni tosi kivasti, ja innolla odottelen seuraavia. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta itse asiaan!

Elviksellä oli mun lisäksi toinen ratsastaja, joten ratsastettiin verkka puoliksi. Minä ratsastin siis ensin, koska olin lähtövuorossa toisena. Aloin heti verkkailemaan ponia kevyessä ravissa, sillä oltiin vähän myöhässä verkasta. Alkuun Elvis oli vähän vetelä, mutta heräsi onneksi kuin tein muutamia siirtymisiä ja laukannostoja. Verkkahyppyihin en oikein päässyt mukaan, mutta itse rata sujui onneksi paremmin.

Kaikki postauksen kuvat (c) Janica Pyhälä.

Ykköseltä kakkoselle oli melko pitkä tie, joten kerkesin hyvin valmistautumaan seuraavaan hyppyyn. Näin jälkikäteen ajatellen olisi vaan pitänyt ratsastaa ponia paljon enemmän eteen... Kolmoselle ja neloselle tultiin vähän pohjaan, mutta pääsin silti hyppyihin hyvin mukaan. Vitosen ja kuutosen Elvis hyppäsi ihan hyvältä paikalta, samoin seiskan ja kasin.



Arvostelu oli meidän luokassa sellainen, että kaikki puhtaan radan saaneet sijoittuivat. Meidän rata oli puhdas, joten Elvis sai suitsiinsa punaisen ruusukkeen. Olen rataan tosi tyytyväinen, mutta seuraavalla kerralla pitää ratsastaa sitten vaan poniin enemmän vauhtia. Oli kyllä tosi kiva päästä pitkästä aikaa kisoihin. Nyt tuli kauhea kisakuume, ja seuraavat onkin jo ensi sunnuntaina. En tosin ratsasta kisoissa itse, mutta Matildan ja Kepsun kisahoitajan virkaa pääsen toimittamaan! ;)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti