maanantai 27. huhtikuuta 2015

Karvakavereiden terapiatesti

Lauantaina käytiin Garzinan kanssa vanhainkodilla terapiatestin merkeissä. Ennen varsinaisen testin alkamista meille eläinten ohjaajille pidettiin noin tunnin mittainen luento, jolla kerrottiin Karvakavereiden toimintaperiaatteista, säännöistä sun muusta. Luennon jälkeen mentiin hakemaan Garzina autolta ja valmistauduttiin sen kanssa testiin.

Testi alkoi sillä, että eläinlääkäri kokeili miten eläin reagoi kosketukseen. Garzina oli vähän rauhaton ja peruutteli aluksi pois eläinlääkärin luolta, mutta hyväksyi lopulta halaamisen. Seuraavaksi piti ylittää portaat, jonka jälkeen kokeiltiin miten eläin nostaa jalan. Sitten oli vuorossa hissiin meneminen. Nämä kolme kohtaa sujuivat hyvin, eikä Garzina ollut moksiskaan.


Seuraavaksi päästiinkin jo olohuoneen puolelle jossa meitä odotti parisenkymmentä mummoa ja pappaa. He saivat sitten silitellä Garzinaa, ja se olikin mielissään kun sai osakseen niin paljon huomiota ja rapsutuksia.

Itse tulin kyllä todella hyvälle mielelle kun näin, miten iloisiksi vanhukset tuli laamojen siellä vieraillessa. Yksikin asukkaista empi pitkään uskaltaisiko silittää Garzinaa, mutta rohkaistui lopulta, ja hymy levisi kasvoille. Kukapa ei tulisi iloiseksi nähdessään iloisen vanhuksen. Toivottavasti päästään vielä uudelleen ilahduttamaan vanhuksia, kun Garzinakin näytti pitävän touhusta!


3 kommenttia :

  1. Loistavaa toimintaa! Minkäs ikäinen tämä karvakaveri on ja paljonko se painaa? Kasvaako se vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentista! :) Garzina on 13 vuotias, eikä kasva enää. Sen painoa en osaa valitettavasti edes arvata :D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista