maanantai 20. huhtikuuta 2015

Viikon tauko

Hupsista, muutaman päivän blogitauko venyi viikon mittaiseksi! Kokeiden ja talleilun lomasta ei viime viikolla meinannut löytyä aikaa bloggaamiselle, joten päätin ottaa blogin suhteen rennosti. Tämän päivän fysiikan koe on nyt ohi joten  yhden viikon voi löysäillä koulun suhteen, mutta sitten koerumba jatkuu. Viimeksi kun avasin wilman paljstui sieltä melko huonoja numeroita, joten nyt pitäisi vähän tsempata. Se fysiikan koe nyt meni joka tapauksessa ihan penkin alle, kun viikonloppuna oli taas parempaakin tekemistä... Huomenna olen menossa ratsastamaan naapureidemme hevosella, ja keskiviikkona on koulutunti. Jommastakummasta ratsastuksesta kirjoittelen sitten varmaan postauksen ellei muuta tule mieleen. Mutta eiköhän siis päästä teidät katselemaan viimeaikojen kuvia, jotka on tällä kertaa paljolti poniaiheisia. Tai no, jos tarkkoja ollaan niin Kepsu aiheisia ;) Vähän hassua että mä laittelen tänne kuvia Kepasta Matildan sijaan, mutta parempi sekin kai kuin hiljaisuus blogin suhteen.

 
Jos tälleen ihan varovasti kurkkaan täält aidan takaa et mitä siel tapahtuu...?

IIK! Siel oli paljon vihreitä miehiä jotka melkein huomas mut! Äkkii takas piiloon!

Maistan ihan vaan tällei varovasti et miltä sun poski maistuu...

Mitäs tykkäätte mun uusista laseista? Aikas nopeet, eikö? :)

Huoh...

Nonni. On taas reiluu. Laitoit Kepast AINAKI SATA kuvaa etkä YHTÄKÄÄ musta. En vatmasti kato kameraan. En kato. Enkä VARMASTI hörista korvia. Ihan nii.
 




Venaa ny ku mä syön!

 
Kaikki kuvat on siis parinviikon takaa kisaviikonlopulta. Palaillaan seuraavan kerran sitten, kun mulla on teille oikeasti jotain asiaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti