tiistai 18. marraskuuta 2014

Ellillä ilman satulaa



Huomasin tässä pari päivää sitten, etten ole vielä julkaissut täälä blogissa näitä kuvia ja videopostausta mitä kuvailtiin Matildan kanssa jo ajat sitten. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mentiin siis molemmat Ellillä ilman satulaa tiellä, ja otettiin parit hypytkin. Kuvia ei nyt valitettavasti ole paljoa, koska keskityttiin enemmän videopostauksen kuvaamiseen.



Ellillä on jotenkin vaan niin söpö turpa! :D Noita turpakuvia oli ihan valehtelematta ainakin miljoona, okei, ei ehkä ihan kuitenkaan mutta melkein! Yritin sitten vaan valita niistä parhaat...



Kun Matilda oli vähän ravaillut ja laukkaillut Ellin kanssa tiellä, sekä ottanut pari hyppyä, oli mun vuoro kiivetä selkään. Ravailtiin ja laukkailtiin ensin vähän tiellä ja siirryttiin sitten hyppelemään.



Alkuunhan me ei päästy esteestä edes yli kun Elli rupesi kieltelemään. Lopulta se kuitenkin teki pari ihan hyvää hyppyä, joten päätin sitten lopettaa siihen.




Tää kone ei nyt suostu yhteistyöhön, joten en valitettavasti saa videota tähän... Käykää kuitenkin katsomassa se tästä linkistä! Ja kertokaahan mitä tykkäätte! Nyt vähän aktiivisuutta kommentointiin ennen kuin Matildan kanssamasennutaan ihan täysin! :D

1 kommentti :