sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kuulumisia

Maanantaina kävin ratsastamassa Bellan. Poni oli ehkä hiukan laiskalla päällä, mutta innostui onneksi laukkaamisen myötä. Aluksi mentiin ihan vaan alkukäynnit pitkin ohjin, jonka jälkeen ravailin pari kierrosta kumpaankin suuntaan puolipitkillä ohjilla. Sen jälkeen työskentelin kumpaankin suuntaan vähän käynnissä. Tein pysähdyksiä, peruutuksia voltteja, temponvaihteluita sun muita. Sen jälkeen menin ympyrällä harjoitusravia ilman jalustimia. Alkuun Bella tuntui vähän vetelältä, ja meidän ympyrä oli kaikkea muuta kuin pyöreä. Toiseen suuntaan poni alkoi onneksi tuntua vähän paremmalta. Ravailujen jälkeen otin jalustimet takaisin jalkaan ja tulin vään puomeja laukassa. Laukka ja puomit sujui ihan hyvin pientä kiemurtelua lukuun ottamatta. Tulin puomeja myös muutama kerran ilman jalustimia, jonka jälkeen otin pienet välikäynnit. Sitten ravailtiin vielä hetki molempiin suuntiin, ja poni sai pitkät loppukäynnit.

Maanantaina pääsivät ekaa kertaa testiin uudet saappaat jotka sain lauantaina. Olivat kyllä ihan superhyvät!
 
Keskiviikkona olin taas tallilla ja meillä oli maasto. Menin Fiialla, jolla riitti maastoenergiaa! :D Maasto olikin tosi kiva, varsinkin laukkapätkät...

Torstaina napsittiin Florinin kanssa vähän kuvia, niistä tulossa vielä omaa postausta.

Myös perjantain vietin tallilla ja menin Fiialla ilman satulaa. Poni oli taas mukavan reipas ja nosti laukatkin nätisti.

(c) Eerika

Loppuun vielä lyhyt videonpätkä, joka sekin puhelimella kuvattu. Laatu on jotain ihan järkyttävää, mutta ehkä tuosta jotenkin saa selvää. Pahoittelut että postauksessa ei nyt ollut kuin pari kuvaa, ja nekin huonolaatuisia. Mutta mitä piditte kun oli enemmän tekstiä? Haluaisitteko lisää tämmöisiä kuulumispostauksia? :)

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti