keskiviikko 3. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 3Tosiaan, joulukalenterin kolmannesta luukusta paljastuu siis blogitallin viikon blogihaaste. Aiheena on tällä kertaa joulukuun suunnitelmat. Ohjeet haasteeseen löytyvät täältä, muistakaahan kaikki bloggaajat osallistua, sillä paras postaus palkitaan Magig Brushin ihanalla harjasetillä!

Joulukalenteri. Joulukuun suunnitelmiin kuuluu ehdottomasti blogin joulukalenteri! Joulukuun 24:nteen päivään saakka joka päivälle pitää olla jokin erikoispostaus, siinä sitä puuhaa riittää! Toivottavasti tykkäätte meidän joulukalenterista ja kerrotte toiveitanne ja ideoitanne siihen! Me toteutellaan niitä sitten parhaamme mukaan.

Valokuvaaminen. Joulukuu pitää tietysti myös ikuistaa, ja toivottavasti luminen sellainen. Lumisadetta kehiin vaan! Nyt on ollut pari vähän kylmempää pakkaspäivää, toivottavasti se nyt sitten tietää sitä lumisadetta.

Leipominen. Joulukuun suunnitelmiin kuuluvat ehdottomasti myös joululeivonnaiset! Joulutortut, piparit ja piparkakkutalot. Viime vuonna meillä taisi olla peräti kolme piparitaloa, mutta niitä kaikkia ei tosiaankaan jaksettu syödä joten laamat saivat osansa... Joululeivonnaiset tuoksuvat joululta ja tuovat tunnelmaa, ja lisäksi niitä on super-hauskaa tehdä!

Joulukoristeet. Joulun aikaan talo pitää ehdottomasti olla täynnä joulukoristeita. Ja tottakai pitää olla myös joulukuusi, oikeastaan kaksi; toinen olohuoneeseen, ja toinen omaan huoneeseen. Mulla on parina vuonna ollut huoneessa oma pikkukuusi, ja viime jouluna taisin koristella sen ainakin kolme kertaa, se kuusen koristelu on nimittäin kivaa puuhaa!

Talleilu. Joulua pitää tietysti viettää myös hevosten kanssa tallilla. Ja tietysti myös jonkinlainen jouluratsastus kuluu suunnitelmiin. Jos ei aattona niin ainakin melkein!

Minkälaisia suunnitelmia teillä on joulukuulle?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti