perjantai 5. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI LUUKKU 5



Heippa, ja hyvää joulukuun viidettä päivää! Kaikilla on jotain outoja tapoja, toisilla enemmän, toisilla vähemmän. Kepalla näitä outouksia löytyy enemmänkin, nimittän niitä on niin paljon, että niistä kannattaa kirjoittaa kokonainen postaus joulukalenteriin!

KEPSUN OUDOT TAVAT TOP 3




Kepa haukottelee AINA, kun se näkee satulan ja suitset. En sitten tiedä, että yrittääkö se näyttää ylisöpöltä ja hellyyttävältä, jotta saisi vapaapäivän, mikä ei kylläkään onnistu (:D) vai alkaako sitä väsyttään pelkkä varusteiden näkeminenkin...






Se rakastaa piehtaroimista, mikä ei sinänsä ole yhtään outoa, mutta se vaan tykkää tehdä sitä sillon kun sillä on ratsastaja selässä... Kerran se heitti vaakatasoon valmennuksessa, ja siinä sitten poni piehtaroitti esteen edessä ja mä huidoin raipalla takapuolelle. Ja onhan noissa märissä paikoissa kerta jos toinenkin piehtaroitu. Viimeviikonloppunakin käytiin pellolla kävelemässä, ja siellä oli kamalan märkää. Yhtäkkiä alko Kepa vajoon alaspäin, ja luulin että se uppoo mutaan... XDD Vasta kun olin hypännyt alas selästä, huomasin, että se vaan piehtaroi. Joten turhaa pelästyin, ei joutunut poni sänkipellon nielaisemaksi!


Kepalla on myös pakkomielle purra kaikkee. Se on hajottanut lukuisia harjapakkeja, ämpäreitä, ja ruumiinosia... Joo, se on uittamassa purru mua varpaaseen niin kovaa, että se murtu. Ja sormen se mursi laitumella, sen mielestä sormen riuhtominen oli näemmä hauska leikki. Niin tai näin, ei kannata lykätä sormia noiden hampaiden väliin...



Tässäkään ei ollut paljoa luettavaa, koitan panostaa vähän tähän joulukalenteriin, kiire vaan puskee päälle, eikä ideoita oikeen synny. Ollaan luojan kiitos saatu kuvattua ihan kiitettävän paljon videomatskua., ei se kuitenkaan kaikkia ongelmia ratkaise. Mutta joo, yrittäkää antaa anteeks tää mun ajanpuute, ja tyytyä tähän tekstimäärään multa  osin.

19 yötä jouluun, missä te vietätte joulunne? Kotona vai kenties lapissa? Entä mitä aiotte tehdä joululomalla?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti